tr_tnav tl_tnav
کد خبر: ۱۴۲۴۵
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۰
این روزها که خیلی‌ها عنوان مدیر جهادی را در خیالشان یدک می‌کشند باید به مسمای این عنوان توجه ویژه‌ای داشت تا در دام بازی رسانه اعوان‌وانصار این جماعت اسیر نشویم.

علی لاری‌زاده/به خودش می‌گوید مدیر جهادی. اطرافیانش هم با گرفتن چند عکس از حضور میدانی او در مکان‌های مختلف با پس‌زمینه‌ای از مردم به این توهم دامن می‌زنند. البته برای برخی مدیران باید گفت که اصولا اطرافیان خالق این توهم‌اند.

این روزها که خیلی‌ها عنوان مدیر جهادی را در خیالشان یدک می‌کشند باید به مسمای این عنوان توجه ویژه‌ای داشت تا در دام بازی رسانه اعوان‌وانصار این جماعت اسیر نشویم.

به بهانه بازار داغ به این‌وآن مدیر جهادی گفتن، نیم‌نگاهی به تعریف مدیر جهادی بندازیم تا جنس اصل از تقلبی برایمان روشن شود.

مدیر جهادی در فرهنگ دینی تنها یک نیت برای خدمت کردن دارد آن‌هم خداست. او برای رضایت خدا کار می‌کند نه اینکه چشمش به پایتخت‌نشینان باشد تا پست‌های بالاتری را شکار کند.

در بعد فردی انسانی صبور، مخلص و معتقد به وعدهای الهی است او برای رسیدن به اهداف خود و سازمانش به شیوه‌های غیراخلاقی و زد و بند متوسل نمی‌شود.

او عافیت‌طلب نیست به استقبال چالش‌ها و مشکلات می‌رود و با شیوه‌های نوین و ابتکاری از سد موانع عبور می‌کند البته در چارچوب دین و قانون.تکرو و لج باز نیست و اهل مشورت و استفاده از خردجمعی است.

یک مدیر جهادی نه تکنوکرات است نه اهل اشرافی‌گری است و نه مروج مصرف‌گرایی و سرمایه‌داری است و با اینها یک دنیا تضاد دارد چرا که تفاوت اصلی مدیریت جهادی با سایر نظام‌های مدیریتی در این است که تمام اصول و شیوه‌ها از اسلام اقتباس‌شده نه ایسم هایی که انسانیت را به لب پرتگاه کشانده‌اند.

مدیر جهادی پرکار است تحول‌آفرین است سرعت در عمل به کارها دارد او به بیت‌المال اهمیت می‌دهد و مناصب را بین دوستان و اقوامش به حراج نمی‌گذارد.

از مدیر جهادی سخن گفتن تمامی ندارد ولی شما با همین چند ملاکی که از قرآن و روایات و کلام مقام معظم رهبری فهمیده می‌شود به ما در خوزستان چند مدیر جهادی معرفی کنید.

نام:
ایمیل:
* نظر:
tr_sar tl_sar
آخرین اخبار