tr_tnav tl_tnav
کد خبر: ۱۴۴۲۴
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۴
رئیس انجمن سازندگان تجهیزات نفت، گاز و پتروشیمی خوزستان؛
سازندگان تجهیزات نفت و گاز خوزستان سهمی در اجرای پروژه‌های توسعه ۲۸ مخزن ندارند
به گزارش خوزیان؛ علی کرانی شامگاه پنجشنبه در نشست بررسی راهکارهای حمایت از سازندگان تجهیزات نفت و گاز استان خوزستان در اتاق بازرگانی اهواز اظهارداشت: در استان خوزستان شرکت‌های بسیار بزرگی در حوزه نفت، گاز، پتروشیمی، نیروگاه‌ها فعالیت دارند اما با این وجود بخش زیادی از واحدهای تولیدی صنعتی این استان در رکود به‌سر می‌برند.

وی با اشاره به اینکه همه امید این واحدها فعالیت در پروژه توسعه ۲۸ مخزن نفتی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب بود، گفت: به‌دلیل شرایط مناقصات، هیچ کدام از شرکت‌های پیمانکاری خوزستان موفق نشدند که در اجرای طرح‌های توسعه‌ای مخازن این شرکت برنده شوند.

رییس انجمن سازندگان تجهیزات نفت و گاز خوزستان ادامه‌داد: شرکت‌هایی هم که موفق شدند به‌عنوان پیمانکاران این مخازن انتخاب شوند، سفارش ساخت تجهیزات مورد نیاز پروژه‌ها را به استان‌های دیگر منتقل کرده‌اند.کرانی با تاکید بر اینکه استان خوزستان از ظرفیت لازم برای مشارکت در ساخت تجهیزات مورد نیاز این پروژه‌ها برخوردار است، اضافه‌کرد: انتظار می‌رود با پیگیری‌هایی که از سوی مجمع نمایندگان استان خوزستان و کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی انجام می‌شود، حداقل ۱۰ درصد از سفارشات ساخت تجهیزات مورد نیاز در توسعه ۲۸ مخزن نفتی شرکت مناطق نفت‌خیز جنوب به صنایع کوچک خوزستان اختصاص یابد.

صنایع کوچک در خوزستان شرایط نگران کننده‌ای دارند!

کرانی در بخش دیگری از این نشست با ابراز نگرانی از رکود پیش آمده در واحدهای تولیدی مستقر در شهرک‌های صنعتی استان، بیان‌داشت: با بررسی‌های اولیه‌ای که صورت گرفته، میزان اشتغال در این صنایع روبه کاهش است.وی افزود: در دوره‌ای شهرک صنعتی شماره ۲ اهواز با ۸۰ واحد صنعتی، بیش از ۲ هزار فرصت شغلی ایجاد کرده بود اما در حال حاضر تعداد ۴۰۰ نفر در این شهرک مشغول فعالیت هستند.

به گفته رییس انجمن سازندگان تجهیزات نفت و گاز خوزستان تعداد فعلی واحدهای صنعتی مستقر در شهرک صنعتی شماره ۲ اهواز حدود ۱۸۰ واحد هستند.کرانی یادآورشد: با وجود افزایش تعداد واحدهای صنعتی، شاهد کاهش فرصت‌های شغلی در شهرک صنعتی شماره ۲ اهواز هستیم و این درحالی است که بخشی از این واحدها به دلیل رکود، فضای کارگاهی خود را به محلی برای انبار بنکداران تبدیل کرده‌اند.

رییس انجمن سازندگان تجهیزات نفت و گاز خوزستان دلیل این شرایط را توجیه نبودن صنایع بزرگ استان برای استفاده از ظرفیت تولیدکنندگان داخلی دانست و گفت: درصورتی که ظرفیت‌های موجود استان به خوبی بکارگیری شود، بخش قابل توجهی از مشکل بیکاری خوزستان رفع خواهد شد.

بر اساس این گزارش، تعداد ۴۰۰ واحد صنایع کوچک مستقر در ۷۲ شهرک صنعتی استان در حوزه ساخت تجهیزات نفت و گاز فعالیت دارند.

طرح نگهداشت و افزایش تولید ۲۸ مخزن به عنوان بزرگترین طرح توسعه ای بعد از انقلاب مناطق نفت خیز جنوب است که در پهنه پنج استان جنوب غرب کشور در دست اجرا است و وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران نیز اولویت ویژه‌ای برای آن قرار داده‌اند. هدف نخست این طرح افزایش ۳۴۱ هزار بشکه ای تولید نفت است.
مطالب مرتبط
tl_sar
نام:
ایمیل:
* نظر:
tr_sar tl_sar
آخرین اخبار