tr_tnav tl_tnav
کد خبر: ۱۶۰۵۵
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۳:۱۲
فرماندار اهواز گفت: گشت مشترک نظارت بر نانوایی‌های این شهرستان با هدف ارتقای کیفیت نان فعال شده است.

سید احمد موالی‌زاده جمعه در گفت و گویی رسانه‌ای با تاکید بر لزوم افزایش کیفیت پخت نان در اهواز بیان کرد: گشت مشترک نظارت بر نانوایی‌ها با حضور ادارات و دستگاه‌های عضو کارگروه گندم، آرد و نان با هدف ارتقای کیفیت نان و رضایتمندی شهروندان در اهواز فعال شده است.

رئیس کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان اهواز با اشاره به برخورد بدون مماشات با واحدهای پخت نان متخلف افزود: تعدادی از واحدهای پخت نان که اقدام به کم فروشی، گرانفروشی، برخورد نامناسب با مشتری کرده بودند و یا مشکل بهداشتی داشتند برخورد قانونی و جریمه شدند.

موالی‌زاده با بیان اینکه کیفیت نان نسبت به گذشته بهتر شده است، ادامه داد: کانون آموزشی و فناوری نان خوزستان در اهواز نیز توسط اداره کل غله و خدمات بازرگانی با هدف بهبود کیفیت نان افتتاح شده و تلاش بر این است تا نان با کیفیت بالا برای مردم تولید شود.

فرماندار اهواز ادامه داد: سال گذشته برای افزایش کیفیت و کمیت نان اقدامات خوبی از جمله صدور یکصد مجوز نانوایی جدید در کلانشهر اهواز، آموزش متصدیان و افراد شاغل در واحدهای پخت نان، برگزاری جشنواره نان خوزستان به منظور ترویج پخت و استفاده از نان سنتی انجام شد.

۶۰۰ واحد نانوایی در اهواز وجود دارد.

پخت نان بی کیفیت در اهواز موجب نارضایتی مردم این شهرستان شده که در این راستا اقداماتی برای بهبود پخت نان در حال انجام است.

 

منبع: ایرنا

نام:
ایمیل:
* نظر:
tr_sar tl_sar
آخرین اخبار